Speelgoed opkopen

Heeft u een webshop of fysieke winkel waarin u voornamelijk speelgoed verkoopt? Dan is de kans groot dat uw magazijn volstaat met retouren, oude voorraden, seizoensgebonden producten die niet meer verkocht kunnen worden en partijen. Dit is zonde want niet alleen staat uw magazijn op deze manier vol met producten die u niet kwijt kunt, u verdiend er ook niets mee. Producten weggooien is zonde, maar het laten staan is ook geen optie.
Een goede manier om van deze voorraden af te komen, is door het speelgoed op te laten kopen door Goederenopkopen.nl. Speelgoed opkopen is namelijk een mooie manier om ervoor te zorgen dat uw magazijn wat leger raakt, en u krijgt er ook nog een mooi bedrag voor. Zo kunnen zij een oude voorraad Lego opkopen, maar ook Barbie opkopen of Play-Doh opkopen.

Speelgoed laten opkopen

Wilt u speelgoed laten opkopen, dan dient u hiervoor eerst een aantal gegevens in te vullen op de website van Goederenopkopen.nl Dit is erg eenvoudig en gaat bovendien snel, zodat u ook snel weer verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.
Allereerst vult u uw persoonlijke gegevens in. Zorg er hierbij voor dat uw e-mailadres en telefoonnummer juist zijn, anders kan er geen contact opgenomen worden voor een waardebepaling. Dit is noodzakelijk, want zonder waardebepaling kan er ook geen bod gedaan worden, en kunnen uw goederen niet opgekocht worden. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld en gecontroleerd, gaat u verder naar het invullen van de goederen.
Hierbij vult u het aantal van de goederen in, samen met uw vraagprijs en de afhaallocatie. Daarnaast voegt u ook nog een goede en duidelijke omschrijving toe. Zorg ervoor dat deze zo uitgebreid mogelijk is, want alleen dan kan de partij juist worden ingeschat. Vermeld bijvoorbeeld om welke collectie het gaat, of dat het een seizoensgebonden product is. Vervolgens kunt u ook nog foto’s of lijsten meesturen. Dit mogen er maximaal 5 zijn. Heeft u meer foto’s? Dan kunt u deze het beste via wetransfer.com meesturen.

Wat kan er opgekocht worden?

Naast Lego opkopen, Barbie opkopen en ander speelgoed, is het ook mogelijk producten van de drogist aan te bieden, evenals kookgerei, kaarsen, partijhandel en nieuwe kleding. Gebruikte huisraad, gebruikte huismeubelen, gebruikte kleding, enkele producten en particuliere boedel kunnen helaas niet opgekocht worden.
Nadat u alle gegevens heeft verstuurd zal er binnen 24 uur een eerlijke waardebepaling gedaan worden. U ontvangt dan een bod voor de aangeboden goederen. Bent u hier mee akkoord? Dan zal het bedrag binnen 1 uur al op uw rekening staan. Vervolgens wordt het transport voor u geregeld, waarbij de goederen vaak al binnen 48 opgehaald kunnen worden. U hoeft dus niet zelf voor het transport te zorgen, dit regelt goederenopkopen.nl voor u.