bedrijfsmeubilair

Bedrijfsmeubilair opkopen

Binnen elk bedrijf is meubilair te vinden, maar ook dat moet eens in de zoveel tijd vervangen worden. ook kan het uiteraard zo zijn dat het bedrijf failliet gaat, gaat fuseren of dat je er gewoon mee stopt. Ook dan zit je met meubilair dat weg moet. Bedrijfsmeubilair verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats zou kunnen, maar levert vaak niets op. Beter is het in dit geval, om op zoek te gaan naar een opkoper. Bedrijfsmeubilair opkopen heeft voor jou als voordeel dat je niet met de meubels blijft zitten, en er een reëel bedrag voor ontvangt. Een goede opkoper hiervoor is Goederenopkopen.nl

Verkopen aan Goederenopkopen.nl

Goederenopkopen.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in het opkopen van partijhandel. Het is een transparant en jong bedrijf dat allerlei non-food partijhandel opkoopt in veel verschillende branches. Vaak is dit bij grote bedrijven, omdat zij te maken hebben met veel overstock, maar ook voor kleinere bedrijven zijn er mogelijkheden. Naast handel kopen zij ook bedrijfsmeubilair, stellingen, machines, voorraden, inventarissen en retouren op.

Een opkoper houdt in dat alle mogelijke soorten goederen en producten opgekocht worden. Dit zorgt ervoor dat jij je magazijn niet meer vol hebt staan met producten die niet meer verkocht kunnen worden. Ook als je vooral met partijhandel te maken hebt kan het goed zijn dat je met een oude voorraad blijft zitten. Wil je dat Goederenopkopen.nl jouw bedrijfsmeubilair opkoopt, dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen dan een bod uitbrengen voor alle producten waar jij van af wilt. Nadat je hiermee akkoord bent gegaan wordt het bedrag naar je overgemaakt en zullen we binnen 48 uur de producten op komen halen.

Je bedrijfsmeubilair verkopen

Er zitten een aantal voordelen aan het verkopen van je bedrijfsmeubilair. Ten eerste zorgt het er natuurlijk voor dat jij de nodige ruimte hebt voor nieuwe meubels, maar daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je op die manier meer ruimte kunt creëren. Ook is het zo dat het verkopen van je meubels in financieel lastige tijden kan zorgen voor iets meer ademruimte.

Naast bedrijfsmeubilair koopt Goederenopkopen.nl ook nog andere producten op. Vrijwel alle grote zakelijke partijen kunnen opgekocht worden. Hierbij kun je denken aan winkelvoorraad, machines, inventarissen, stellingen en retouren, maar uiteraard ook partijhandel. Denk hierbij aan seizoensgebonden producten of producten die uit het assortiment zijn gehaald.